Tüm Kategoriler

Dispenser Nedir? |Dispenserin Prensibi Nedir?

02-02-2023 10:01
Dispenser Nedir? |Dispenserin Prensibi Nedir?

DİSPENSER NEDİR? NE İŞE YARAR?

Dispenser, dağıtıcı anlamını taşır. Dispenserler belirlenen hacimdeki sıvıların şişeden çekilmesine yardımcı olur. Reaktif kaybını önlemek adına tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden bir tanesidir. Dispenser sayesinde daha hızlı, rahat, pratik ve daha doğru sonuçlar elde edilebilmektedir.  Dispenserde kullanılan parçalar reaktiflerle temasa dayanıklıdır. Herhangi bir reaksiyon vermez. Ayrıca otoklavlanabilir olması kullanım açısından avantajlıdır. Emniyet valfi sayesinde aktarım sırasında kabarcıklanmayı önler.

     

DİSPENSERİN KULLANIM ALANLARI NERELERDİR?

Dispenserler güçlü asit, tuzlu solüsyonlar, organik solventler, yağlar, çözücüler ve çeşitli reaktiflerin aktarımı için kullanılabilir. Dispenser şişe üstü dağıtıcıları sağlık kurumları, ilaç sektörü, araştırma endüstrileri ve gıda endüstrisinde kullanıma uygundur.

         

 

DİSPENSER NASIL KULLANILIR?

Dispenser kullanımı oldukça basit ve ergonomiktir. Şişe üstü dağıtıcı, uygun şişenin üstüne yerleştirilir. Üstünde bulunan göstergeden istenilen hacim ayarlanır. Pompa yukarı çekilerek sıvının hazneye dolması sağlanır. Ucundaki tıpası açılır. Vanası açılarak aktarım gerçekleştirilir.

      

DİSPENSER NEREDE SATILIR?

Dispenser Şişe Üstü Dağıtıcılar, laboratuvar sarf ve cihazların satışını yapan mağazalarda ya da www.blabmarket.com  gibi online satış platformlarında satılmaktadır.

DİSPENSER FİYATLARI

Dispenser özelliklerini incelemek ve fiyatlarını görmek için tıklayınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.